+32 (0)10 24 80 69

Je bent jonger dan 31 en je wil je talent zinvol inzetten?

Je bent jonger dan 31 en je wil je talent zinvol inzetten?
© Déborah Chantrie
Juniorprogramma

Je bent jonger dan 31 en je wil je talent zinvol inzetten?

Dan is het Juniorprogramma geknipt voor jou. Het Juniorprogramma wordt georganiseerd door het Belgisch ontwikkelingsagentschap Enabel. Het biedt jou de kans om één tot twee jaar te gaan werken in een ontwikkelingsproject. Concreet draai je dan mee in een project dat wordt uitgevoerd door Enabel zelf of door één van de 27 Belgische niet-gouvernementele actoren die zijn aangesloten bij het Juniorprogramma. Je vertrekt naar één van de 14 partnerlanden van de Belgische ontwikkelingssamenwerking om actief bij te dragen aan de Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). Tijdens je ervaring op het terrein ligt de nadruk op het ontwikkelen van je competenties, op innovatie, op contact met de lokale realiteit en op het uitbouwen van netwerken en partnerschappen.

Wij zoeken momenteel 1 jong talent om het team van Echos Communication au Sénégal te versterken: SEN.2101 – Expert·e Junior en Coaching territorial Villes durables (Echos Communication)

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer online van 30 maart 12.00 u (plaatselijke tijd Brussel) tot 13 april 2021 om 12.00 u (plaatselijke tijd Brussel), indien je beantwoordt aan de toelatingsvoorwaarden en aan de specifieke criteria van de functie(s) die je interesseert of interesseren. 

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.