+32 (0)10 24 80 69

Dag van de 4de Pijler : Vrijwillig én professioneel

Dag van de 4de Pijler : Vrijwillig én professioneel

De Noord-Zuidsamenwerking schoeit zich steeds meer op een professionele leest. Groeiende efficiëntie, transparantie en  doelgerichtheid vegen echter het belang van vrijwilligerswerk niet onder de mat. Nergens vind je zo veel motivatie, betrokkenheid, positieve energie en zin voor daadkracht als in 4de Pijlerorganisaties. Sinds enige tijd vinden ook vernieuwing, duurzaamheid en efficiëntie een vruchtbare bodem bij vrijwilligers. Professionalisering is niet enkel een zaak van structuren en middelen; het is eveneens en vooral een state of mind, een manier van werken, die ook aanslaat bij de 4depijlerbeweging.

Daarom is de Dag van de 4de Pijler, met als thema ‘De 4de Pijler inspireert en innoveert’ een bijzonder zinvol initiatief. Met bevlogen sprekers en 10 uiterst boeiende workshops serveert de derde editie van de 4de Pijlerdag een bijzonder aantrekkelijk menu. De deur staat open!

Wanneer: zaterdag 27 februari 2016, 9u30 – 16u00

Waar:  Vlaams parlement, Hertogsstraat 6, 1000 Brussel

Alle info en inschrijvingen: www.dagvande4depijler.be

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.