+32 (0)10 24 80 69

Opleiding “Manager Coach” – twee dagen in Oujda (Marokko)
Echos news

Opleiding “Manager Coach” – twee dagen in Oujda (Marokko)

– Regionaal Programma voor Territoriale Coaching in de regio Oriental te Marokko in samenwerking met CGLU Afrique, het Agentschap van Oriental en de Raad van de Regio Oriental.

Vervolg van de Opleiding “Manager Coach” voor het coördinatieteam van het Agentschap voor het Programma van Territoriale Coaching met de heer Karim Kanoute – Instructeur Coach.

Met het oog op een effectieve exitstrategie moeten we de lokale teams opleiden die de activiteiten van het Programma coördineren. De vorming “Manager Coach” komt tegemoet aan deze nood.

Er zijn meer dan tien deelnemers onder de ambtenaren van de Raad van de regio Oriental.

Deze gecertificeerde opleiding wordt tijdens de gehele duur van het programma verdergezet tot eind 2016, met een frequentie van ongeveer 2 dagen per 3 maanden.

De deelname van stagiaires vormt een echte toegevoegde waarde voor de ambtenaren die met deze jongeren van gedachten kunnen wisselen over nieuwe ideeën!

Deze mix van generaties is uiterst productief voor de groep en de instructeur maakt hier bijgevolg gretig gebruik van tijdens de praktische oefeningen.

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.