+32 (0)10 24 80 69

Vervolg van de gecertificeerde opleiding Territoriale Coaching
Echos news

Vervolg van de gecertificeerde opleiding Territoriale Coaching

– Regionaal Programma voor Territoriale Coaching in de regio Oriental te Marokko in samenwerking met CGLU Afrique, het Agentschap van Oriental en de Raad van de regio Oriental.

Deze maand hebben 21 territoriale coaches de draad van de opleiding weer opgenomen*  met een twee dagen durend seminarie over het thema “territoriale intelligentie, emotionele en gestructureerde dialoog tussen stakeholders”, met de gecertificeerde coach Dhr. Karim Kanoute. De opleiding begon met een openingswoord, de steun en de aanmoediging van de heer Mohammed Amrabet, 3de vicevoorzitter van de Regionale Raad van Oriental (pas verkozen), de heer Gautier Brygo, directeur van het Programma, en het voltallige team van het coördinatiebureau van het Programma te Oujda.

Geen enkele afwezige, geen enkele vertraging voor deze hervatting, een grote motivatie bij de toekomstige territoriale coaches van Oriental, een opleider in topvorm, de aanwezigheid van een verkozen vicevoorzitter… Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om opnieuw goed van start te gaan.

Het volgende seminarie vindt plaats binnen 2 weken. Verder zijn er ook nog 21 stages die tijdens de opleidingsmodules verder worden gezet in 16 pilootsteden in de regio.

* Ze namen al deel aan 12 opleidingsdagen sinds eind 2014.

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.