+32 (0)10 24 80 69

Ecole du Vivre Ensemble (EVE) uit de startblokken!

Ecole du Vivre Ensemble (EVE) uit de startblokken!

Eind maart zullen zes overeenkomsten met evenveel basisscholen ondertekend zijn. Meteen het startsignaal voor onze projecten in het kader van de Ecole du Vivre Ensemble (EVE). Het doel: de pedagogische teams in scholen begeleiden met instrumenten om vooroordelen te ontkrachten en met een charter van ‘Samenleven’. Het project wordt gefinancierd tot eind 2016 en kan daarna verlengd worden. Dit zijn enkele van de meest courante reacties: « het heeft impact, het is verrijkend, het is intens… het vergt tijd om te verteren.» Inderdaad, de opleidingen maken velen bewust van hun eigen vooroordelen!

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.