+32 (0)10 24 80 69

Opleiding over ontkrachten van vooroordelen gestart

Opleiding over ontkrachten van vooroordelen gestart

“Dank voor de opleiding!”, schrijft één van de deelneemsters aan de opleiding over ontkrachten van vooroordelen, die op 13 maart van start ging. “Het opent de geest, ronduit boeiend!”, besluit ze. De vierde les vindt plaats op donderdag 26 maart.

Deze lange opleiding, die over 15 dagen loopt, verzamelt leden van ngo’s en verenigingen die een fijner inzicht willen verwerven in de logica van vooroordelen om hun bestaande en toekomstige werkinstrumenten te kunnen optimaliseren. Er nemen ook personen aan deel die in de toekomst activiteiten willen begeleiden over ontkrachten van vooroordelen in de scholen.

De opleiding wordt gegeven door Pierre Biélande met de steun van Miguel de Clerck en Wivine Hynderick.

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.