+32 (0)10 24 80 69

Video van de maand : Schande voor één dag
Belicht

Video van de maand : Schande voor één dag

Hun reacties liegen er niet om: verontwaardiging, ongeloof, revolte. De meisjes van het derde middelbaar in Lokeren en Jette werden op 11 oktober zonder al te veel uitleg de klas uitgestuurd om aardappelen te gaan schillen en toiletten schoon te maken. Omdat ze meisjes zijn. Daarom. Onbegrip alom. Maar wat zijn enkele uurtjes ongewone activiteit als 75 miljoen meisjes met deze realiteit dagelijks opstaan en gaan slapen… De eerste internationale dag van het meisje heeft zijn intrede niet gemist. En dat dankzij een ludieke, maar tevens bloedernstige campagnestunt van 68 nationale Plan-organisaties. De boodschap: een geschoold meisje kan haar eigen toekomst en die van haar land veranderen.

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.